Ga naar de inhoud

DVD over en met katten

Helen-Rhodes-Green-Tea-Delight
Helen Rhodes Green Tea Delight

DVD over en met katten

Titel Het eerste dvd-boek van Dikkie Dik Auteur Jet Boeke Uitgever/Reeks Gottmer Uitgevers Groep b.v. ISBN 9789025744892

Naar: eerste-dvd-dikkie-dik

Feestelijke première in de boekhandel: voor het eerst in de 30-jarige geschiedenis van Dikkie Dik zullen we de populaire oranje kater in levenden lijve kunnen aanschouwen! In ‘Het eerste dvd-boek van Dikkie Dik’ staan 8 verhaaltjes, die op de dvd compleet zijn geanimeerd en worden verteld door Jet Boeke. Daarnaast bevat de dvd 4 geanimeerde raadspelletjes. De dvd zit op ingenieuze wijze in het omslag verpakt.

Titel Het tweede dvd-boek van Dikkie Dik Auteur Jet Boeke Uitgever/Reeks Gottmer Uitgevers Groep b.v. ISBN 9789025744908

Dikkie dik2

Na het verschijnen van ‘Het eerste dvd-boek van Dikkie Dik’, met een DVD waarop de populaire oranje kater voor het eerst in zijn 30-jarige geschiedenis in levenden lijve te aanschouwen was, verschijnt nu ‘Het tweede dvd-boek van Dikkie Dik’. Wederom met 8 verhaaltjes, die op de dvd compleet zijn geanimeerd en worden verteld door Jet Boeke. Daarnaast bevat de dvd 4 geanimeerde raadspelletjes.
De dvd zit op ingenieuze wijze in het omslag verpakt.

Titel Als kat en hond (Nederlans gesproken) Regisseur Lawrence Guterman  Uitgever/Reeks Warner Home Video

Cats en dogs

In onze huizen, tuinen en straten woedt een eeuwenoude, geheime oorlog. Buiten ons blikveld bestrijden honden en katten elkaar met de modernste communicatiemiddelen en technische snufjes. Wanneer de excentrieke professor Brody (Jeff Goldblum) de laatste hand legt aan een vaccin dat alle menselijke allergieën voor honden neutraliseert, lanceert de sluwe Pers Mr. Tinkles vanuit z’n sjieke hoofdkwartier een allesbehalve-poeslief-tegenoffensief. De Brodys zijn zich van geen kattenkwaad bewust, maar gelukkig snellen de honden ter hulp, hun onervaren, maar aandoenlijk hondstrouwe Beagle pup Lou op kop! Met zijn hilarische humor en verbluffende digitale effecten blaast deze DVD de uitdrukking ‘als kat en hond’ negen nieuwe levens in. Wie verwerft uiteindelijk de gunst van de mensen en de totale wereldheerschappij? Het antwoord krijgt u in deze hondsdolle, katastrofale komedie.

Titel De gelaarsde kat (Nederlans gesproken) Regisseur Christian Theede Uitgever/Reeks Just Bridge Entertainment

De gelaarsde kat

Het bekende sprookje van de gebroeders Grimm op DVD, waarin een arme molenaar zijn drie zoons niet veel na te laten heeft. Als alles is verdeeld, blijft er voor de jongste alleen de kat over. Teleurgesteld trekt de jonge molenaarszoon de wijde wereld in, maar hij ontdekt al snel dat de kat niet helemaal is wat hij ervan had verwacht. Zouden ze samen het koninkrijk kunnen bevrijden van de boze tovenaar, die al zijn tegenstanders in woeste honden verandert?

Titel Jonge katjes (documentaire Nederlans gesproken) Uitgever/Reeks Animal Planet EAN 8717496856678

Jonge katjes

Kom gauw kijken want we gaan een heleboel lieve kittens op de DVD zien die net zijn geboren. Deze poeslieve documentaire laat je alles zien over deze nieuwsgierige speelse en schattige beestjes. Van de eerste onzekere stapjes tot stoere, onverschrokken volwassen dieren. De eerste 8 weken zal een uitdagende reis worden voor deze avontuurlijke Abessijnen, onbezonnen Bengalen en prachtige Perzen. Rennend en spelend brengen zij de dag door, zonder pauze!

Titel Katten. Alles over uw huisdier Uitgever/Reeks AT2 Entertainment EAN 9789086020881

DVD-alles-over-katten

Goed en zo volledig mogelijk geïnformeerd worden over uw huisdier is van groot belang voor (potentiële) diereigenaren. Dat is de doelstelling van deze DVD. Een interessante vorm van moderne communicatie met daarop de meest gestelde vragen over aanschaf, voeding, verzorging en huisvesting en nog veel meer gericht op een optimaal welzijn van zowel huisdier als eigenaar. De vragen uit de praktijk worden gesteld door presentatrice Dieuwertje Blok en beantwoord door een keur van deskundigen op verschillende vakgebieden. Dit wordt zoveel mogelijk voorzien van aantrekkelijk en relevant beeldmateriaal. Daarmee is de DVD zowel thuis als in educatief verband goed te gebruiken. Er wordt voorlichting gegeven over gezonde dieren, waarbij wel aandacht wordt besteed aan preventieve maatregelen (het gezond houden van huisdieren). De DVD is zo gemaakt dat u per onderwerp kunt kiezen wat u wilt bekijken, een soort naslagwerk dus.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.