Ga naar de inhoud

Lijfboek voor katten. Het kattenboek.

 19,25

Artikelnummer: EAN: 9789038919133 Categorieën: , ,

Toen ik dit boek ontving, begon ik er direct in te bladeren. Wat dan het eerst opvalt zijn de prachtige tekeningen. Hierdoor wordt je aandacht niet afgeleid, maar je wilt gewoon direct een stukje lezen.
Uiteraard zijn er veel meer striphelden dan Garfield!
Ook wordt een aantal avontuurlijke katten besproken.
Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan de voorouders.
Een handleiding om zonder gezichtsverlies uit een boom te komen is eigenlijk een must voor de kat. Ook die kom je dus tegen.
Je kan ook lezen dat het raamprogramma een zeer belangrijke bezigheid is.
Nog een handleiding: Hoe ga je om met de monsterlijke stofzuiger. zeker een aanrader.

Hieronder een stukje over de kat die “de vermoorde onschuld” speelt.
Mensen willen je laten geloven dat er wanneer puntje bij paaltje komt slechts twee opties zijn – onschuldig of schuldig. Wel, dat brengt je in een moeilijk parket, nietwaar? We willen je niet dwingen je met een akelig begrip als “schuld” bezig te houden en daarom raden we je aan onschuld te zien voor wat het is – een geestestoestand.
Onschuld is ook een reeks schattige gebaren die je gemakkelijk kan aanleren, zoals grote ogen opzetten, aanhankelijk kopjes geven en je pootjes zo, zo . . . ja zo neerzetten. Het komt erop neer dat je er zo uit moet zien:

 

De grote onschuld

Misschien vraag je je af of iemand stom genoeg is om hierin te stinken. Wees gerust. Ja hoor!

Gedomesticeerd betekent niet hetzelfde als dociel. Een wezen dat ooit duizend jaar lang over Egypte regeerde, moet zijn dagen niet doorbrengen in een saaie sleur van slapen, eten en slapen. Het wordt hoog tijd dat de katten van deze aarde wakker worden uit hun dutjes en de teugels van hun leven stevig in eigen poot nemen. Het kattenboek biedt de kritische kittens van vandaag verstandige adviezen over alles wat ze moeten weten van weloverwogen richtlijnen over het gebruik van kartonnen dozen of de gevaren van kattenkruid, tot een korte geschiedenis van het felinisme.

Je vindt er onfeilbare tips over het wakker maken van mensen omdat het allang etenstijd is, over het kiezen van het volmaakte cadeau en over staartechnieken. Bovendien leer je hoe je handig gebruik maakt van bijgeloof. Hoe houd je in de karige 24 uur die elke dag bevat toch je vacht onberispelijk? Voor jou heeft dit geen geheimen meer! Katten: Ontdek het ondeugende plezier dat je kan hebben wanneer jij de baas bent!

Tijger en Minoe schreven deze parodie zonder toestemming van wie dan ook, want sinds wanneer hebben katten iemands toestemming nodig? Ik heb genoten en raad het iedereen aan.

Auteur: Joe Garden.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lijfboek voor katten. Het kattenboek.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.