Ga naar de inhoud

Mensenkatten 

 8,90

Artikelnummer: EAN: 9789061120919 Categorieën: , Tags: , ,

‘Mijn bedoeling was een lief en teder boek te schrijven. Over hoe bijzonder katten zijn, maar vooral over de bijzondere relatie die wij met sommige van hen hebben. Hoe komt het toch dat wij zo’n intense behoefte hebben aan hun zachtheid en aan hun unieke eigenschappen? Ik wilde ook een hommage brengen aan die zeldzame dier-persoonlijkheden die zo’n belangrijk deel van ons leven uitmaken en er rust en eenvoud in brengen.’
Vanaf haar vroegste jeugd groeide Anny Duperey op met katten. Totdat daar door een tragisch ongeval een einde aan kwam: de plotselinge dood van haar beide ouders betekende voor Anny ook een afscheid van haar geliefde speelkameraadjes.
Pas jaren later lukte het haar weer om de sluier die zij over deze zwarte periode in haar leven had geworpen weg te trekken, door de intensiteit van de herinnering aan de katten van vroeger, maar vooral ook door de sterke persoonlijkheid van de nieuwe katten in haar leven.
Met de kartuizer Titi, haar eerste ’toevalskat’, ontdekt ze voor het eerst wie ze eigenlijk is. De onvergetelijke Missoui begeleidt haar door een zware tijd en Mina, de schrijverskat, is overal waar geestelijke en creatieve arbeid verricht wordt.
Het aangrijpende verhaal van deze ‘mensenkatten’ zal geen enkel ‘kattenmens’ onberoerd laten.

Auteur: Anny Duperey.

Blauwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mensenkatten ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.