Ga naar de inhoud

Leven met katten

 17,95

Artikelnummer: EAN: 9789024365630 Categorieën: ,

Voeding – verzorging – psychologie.
Katten maken mensen gelukkig. En katten zijn zelf ook gelukkig als de mens hen geeft wat ze echt nodig hebben. Dit boek beschrijft de psychologie en het gedrag van deze geheim zinnige viervoeters. Het leert u uw kat anders te bekijken en met haar te spelen.
Voor de liefhebbers besteedt dit boek zelfs aandacht aan de verschijning van de kat in legenden en sprookjes, kunst en literatuur. Verder krijgt u natuurlijk alle nodige informatie over de keuze, voeding en verzorging van uw kat. Met behulp van prachtige kleurenfoto’s worden alle raskatten duidelijk in beeld gebracht.

Dit geïllustreerde handboek voor de kattenbezitter en wie overweegt dat te worden geeft in twaalf hoofdstukken informatie over achtergronden zoals de geschiedenis van de kat en de kat in cultuur en kunst, over de aanschaf van een kat, gedrag en psychologie van de kat, het verloop van een kattenleven, vriendschap met mensen, de gezondheid en verzorging van katten.
Daarna worden de diverse typen katten beschreven: oosterse katten, langharige katten, halflangharige katten, perzen en exotics en komen de diverse rassen per soort apart aan bod. In aparte kadertjes wordt regelmatig extra informatie gegeven, bijv. over het zesde zintuig,
Dit redelijk, soms wat letterlijk uit het Duits vertaalde boek is mooi uitgegeven in een gebonden uitgave op matglanzend papier, met veel mooie kleurenfoto’s, maar voegt qua informatie nauwelijks iets toe aan de regelmatige verschijnende boeken over katten. De opbouw van de hoofdstukken is wat rommelig, en die indruk maakt ook de presentatie van de informatie, die wel vrij goed is, maar niets nieuws noch een nieuwe invalshoek biedt. Beknopte lijst met praktische adressen en een register.

Auteur: U. Birr.

Blauwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leven met katten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.