Ga naar de inhoud

De beste kat en huisdier spelletjes

Wat is er schattiger dan een leuk huisdiertje dat de hele dag bij je is? Niet veel, maar huisdieren kosten geld en je kunt ze niet overal houden, toch? Ja, dat kan, als het schattige dier niet in de flat woont maar op de smartphone. Gokken is al vele jaren een enorme trend, zoals de ontwikkeling van de casino-industrie al aantoont.
Koele en ontspannende momenten worden in de vrije tijd doorgebracht op machines zoals de 777 gokkasten en ook andere spelgenres worden steeds populairder, en daaronder vallen ook spelletjes met huisdieren. Met de volgende spelletjes komen de schattigste huisdieren rechtstreeks naar je mobiele telefoon en zijn ze gegarandeerd gemakkelijk te verzorgen.

Magische kat – Bubbu is altijd bij je

De Tamagotchi is nog steeds een begrip, vooral voor kinderen uit de jaren negentig. Vandaag is er Bubbu, een katje dat veel liefde nodig heeft. Het schattige huisdier kan in bad, geknuffeld, gevoed en zelfs aangekleed worden. En tussendoor is het erg leuk om de 30 minigames te spelen en zo wat afwisseling te brengen in de dagelijkse routine als dierenverzorger. Terwijl Bubbu vooral op kattenfans is gericht, is Duddu een spel op de markt dat volledig draait om virtuele honden.

Virtual Pet Game – de juiste keuze voor iedereen

Met Virtual Pet Game, maakt de aanbieder Frojo verschillende aanbiedingen beschikbaar in de Google Play Store. Het bijzondere hier is dat verschillende dieren kunnen worden geselecteerd en grootgebracht. Of het nu poes, kip of hond is, u heeft de keuze.
En voor alle intergalactische gamers is er zelfs de mogelijkheid om een buitenaardse octopus genaamd Moy op te voeden. Als je daarentegen liever een beetje teruggaat naar het Stenen Tijdperk, kun je een kleine dinosaurus tot huisdier uitroepen. Hij bijt niet en is gegarandeerd ongevaarlijk.

Hellopet – actief, niet alleen tijdens het spelen

De app afsluiten en het huisdier laten “verdwijnen”? Dat zal niet gebeuren met Hellopet, want het kleine huisdiertje is altijd aanwezig op het scherm, ongeacht waar je mobiele telefoon zich op dat moment bevindt. Het zwerft door de Messenger-app en verschijnt wanneer de fotogalerij wordt bewerkt.
Om het spel te beginnen, moet de app worden gedownload, daarna wordt het huisdier geselecteerd. Of het een hond of een kat wordt, is aan de speler, er zijn verschillende schattige diertjes beschikbaar. Als de nieuwe beste vriend honger heeft, verschijnt hij op het scherm, zelfs als Twitter of Instagram open zijn.

Een monster als huisdier – met My Boo is het mogelijk

Waarom altijd maar een hond of kat een thuis geven als er ook de mogelijkheid is een monster te adopteren? Maar maak je geen zorgen, My Boo is niet eng, maar een schattig klein monstertje dat veel liefde nodig heeft. Hij moet gevoed worden en wil verschillende coole kleren aan, zodat hij zich prettig voelt.
My Boo is een van de populairste gezelschapsspelletjes, omdat het heerlijk bestuurbaar is en niet te veel energie kost. De enige storende factor is de reclame, maar die kan met een eenmalige betaling worden overgeslagen en dan wordt het spel pas echt leuk.

Wat een opleving – de Tamagotchi is terug

My Tamagotchi Forever is een remake van het spel dat in de jaren ’90 zo populair was. Maar de spelervaring is niet zo retro, want Mijn Tamagotchi is veel moderner en heeft veel meer functies. Met de augmented reality-functie is het spel zelfs een van de meest geavanceerde in zijn soort, en dat alleen al is de moeite waard om uit te proberen.
Het hoofddoel is echter nog steeds om het diertje zich goed te laten voelen. Daartoe moet hij met vriendjes kunnen spelen, wandelen, gevoederd worden en vooral geaaid worden. Aandacht: Net als in het origineel kan de Tamagotchi sterven als hij niet genoeg aandacht krijgt.

Neko Atsume – de geweldige kat

Eén kat? Dat is nooit genoeg! In Neko Atsume gaat het erom zoveel mogelijk katten naar je eigen huis te lokken. Dit werkt natuurlijk alleen als ze zich op hun gemak voelen, dus kattenspeeltjes, bijpassende meubels en nog veel meer zijn nodig. De kittens laten zilveren en gouden vissen achter, waarmee je verder materiaal kunt kopen.
Deze vissen kunnen ook worden gekocht in de in-game winkel. Het spel heeft geen klassiek doel, zolang er genoeg voedsel is, zullen er altijd meer katten verschijnen. Er zijn momenteel in totaal 66 verschillende katten die kunnen worden verzameld, waarvan er 26 zeer zeldzaam zijn.

Relaxte klassieker – Pou voor alle alien fans

Pou is geen hond of een kat of mens, maar een alien. Het schattige beestje in Tamagotchi-stijl heeft veel aandacht nodig en is pas gelukkig als de honger gestild is en er genoeg plezier in het leven is. Pou woont in een klein huis op de smartphone, hij heeft een speelkamer, een slaapkamer, een badkamer, een keuken en een laboratorium.
Er zijn verschillende doelen voor de eigenaar van het huisdier te bereiken, die beloningen kunnen vrijspelen. Hoe gelukkiger en tevredener Pou is, hoe beter de speler vooruitgaat.

Mijn pratende Tom – de favoriet van de Tom-serie

Er is al meer dan één spel uit de Tom-serie, te beginnen met My Talking Tom 1 en 2 en eindigend met My Talking Angela. De virtuele huisdier app lijkt erg op het eerder genoemde spel Pou. Alles draait om het verzorgen van de kleine kat en ervoor te zorgen dat deze uitgroeit van een wild, speels katje tot een volgroeide en trotse poes.
Het bijzondere eraan: Tom kan praten, maximaal 25 seconden lang. Hij papegaait alles wat de speler zegt in de microfoon. Door de vele aankoopmogelijkheden in het spel kan het leven van Tom heel individueel worden vormgegeven, en het is zelfs mogelijk om hem via Facebook aan vrienden te koppelen.

Conclusie: huisdieren op mobiele telefoons genieten grote populariteit

Apps voor mobiele telefoons met huisdieren zijn razend populair en er komen steeds meer keuzes op de markt. Of het nu klassiek is zoals Pou of exotisch zoals Neko Atsume, de grote verscheidenheid toont aan hoe belangrijk de band met hun huisdier voor mensen is. Wie op de computer wil spelen, kan op het net ook talrijke landbouwspelletjes vinden, waarbij niet één enkel dier, maar een hele boerderij moet worden verzorgd. Bovendien heeft het klassieke spel “De Sims” een huisdiermodus waarin de virtuele wereld niet alleen wordt bewoond door de Sims zelf, maar ook door dieren.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.