Ga naar de inhoud

De beste mobiele games die elke kattenliefhebber moet proberen

Kat en pc

Katten en het internet, ze lijken wel voor elkaar gemaakt. Je kunt geen facebookpagina openen of je ziet onze vrienden met de kenmerkende snorharen verschijnen. Vaak in grappige filmpjes, soms in gekke cartoons, maar ook als informatie. Spijtig ook wel eens omdat de poes verdwenen lijkt te zijn. Het bewijst dat mensen erg begaan zijn met deze huisdieren.

Dat kun je merken in de amusementswereld. Er bestaan tientallen online spelletjes waar katten de absolute hoofdrol spelen. Laten we in deze blog enkele van die populaire spelletjes van dichterbij bekijken.

In dit ontspannende simulatiespel beheer je je eigen kattencafé. Je kunt katten adopteren, ze verzorgen, je café inrichten en klanten bedienen. Het spel heeft schattige graphics en is heel leuk om te spelen. Het spel kan gespeeld worden op zowel Nintendo als op pc en mobiel. Er zit in het spel nog een aantal minigames die voor de nodige afwisseling kunnen zorgen.

Een heel ander soort spel is Cats and Cash slot, een online slotspel dat gebouwd werd door Play’n Go, een van de beste providers uit de branche. Een slotspel is de elektronische uitvoering van de gokkasten uit de speelhallen. Het is een spel waarmee je tot 2000 keer je inzet kunt winnen. Let wel op dat je als je dit speelt, eerst de regels over verantwoord gokken doorneemt.

Kitten Match is een puzzelspel. Het online spel daagt je uit om drie of meer kittens van dezelfde kleur op een rij te krijgen. Het spel heeft veel verschillende niveaus en is gemakkelijk te leren. Maar om levels te stijgen moet je wel wat vaardigheden ontwikkelen. Het spel is ontworpen om zowel op Android als op iOS toestellen te draaien. Voor die eerste moet je het downloaden vanaf Google Play, voor iPhone doe je het bij de Apple Store.

Dit simulatiespel laat je leven als een kat in een wilde wereld. In deze game ben je niet de eigenaar van een kat, maar het dier zelf. Het is dus eigenlijk een RPG, of rollenspel. Je kunt jagen, vissen, vechten met andere katten en je eigen kolonie vormen. Het spel heeft een prachtige open wereld en is erg leuk om te verkennen. Je kunt dit spel zowel online als offline spelen. Interessant als je ergens geen verbinding hebt.

In het Nederlands zou het spelletje “mijn sprekende kat Tom” heten. Het is een populaire mobiele game ontwikkeld door Outfit7. Die zijn bekend van andere games met pratende dieren zoals Angela en Talking Tom Friends. Oudere gamers die ooit een Tamagotchi hadden, zullen de opzet van het spel herkennen. Je moet Tom, de kat, eerst adopteren en hem dan eten geven en verzorgen. Als beloning zal Tom alles herhalen wat je tegen hem zegt. Er bestaan voor het spelletje ook uitbreidingen.

De naam van het spel verraadt het al, Cat Simulator is ook een rollenspel. In dit spel kruip je in de huid van een huiskat. Je kunt rondlopen, dingen slopen, met andere katten spelen en zelfs muizen vangen. Het spel is eenvoudig, maar leuk en perfect voor iedereen die even wil ontspannen en zich als een kat wil gedragen. Het spel is ontwikkeld door TwoLives Studio en is beschikbaar voor pc, Mac, Linux, iOS en Android.

Tabby Cat: My Secret Love is een interactieve roman die gemaakt werd door Genius Studio Japan. Het spel is beschikbaar zowel voor iOS als voor Android. Je neemt in dit spel de rol aan van een jonge vrouw die verliefd wordt op Oliver, een schattige tabby-kat. Je kunt met Oliver praten, hem knuffelen, met hem spelen en zelfs dates met hem hebben. Naarmate je relatie met Oliver vordert, zul je meer te weten komen over zijn geheime verleden.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.