Ga naar de inhoud

Verjaardag 2024

Bernard Vercruyce: Rocky Mountain symphonie
Hanny, de schrijfster

We weten niet precies wanneer Anna geboren is en ook niet hoe oud ze is. Dat is de reden dat Anna de verjaardag gelijk met mij viert. Haar leeftijd is onduidelijk, volgens de dierenarts is ze nu 8 jaar geworden, daar houden we het op. Het leuke is dat Anna een felicitatie kreeg van NDG, daar is ze geregistreerd. De registratie moet up to date zijn, dus de felicitatie is ook een verkapte reden om te kijken of alle gegevens nog kloppen. Maar wel een heel leuke manier!

Verjaardag Anna

Om haar verjaardag te vieren heb ik een afspraak gemaakt bij de trimster, deze komt een keer in de zoveel tijd bij Ariens kattenhotel. Het kattenhotel is niet ver weg, een uitkomst want Anna haat autorijden. Deze keer viel het gelukkig mee, ze miauwde wel, maar ze ging niet uit haar dak van boosheid. Anna heeft daar ook een manicure gehad, haar nageltjes zien er weer voortreffelijk uit.

Verjaardag Anna

Thuis gekomen heeft Anna een heerlijke traktatie gehad. Vervolgens is ze naar de serre gelopen om zich heerlijk op te rollen in de stoel om een dutje te doen. ‘s Middags hebben we met taart onze verjaardagen nog eens dunnetjes overgedaan. Het was een gezellige middag die voorbijvloog. Nu lekker uitrusten van de drukke dag, we zijn immers weer een jaartje ouder. Op naar de volgende verjaardag!

Blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.