Ga naar de inhoud

Voeding voor je kitten

Voeding voor je kitten

Het valt misschien niet op, maar binnenin deze schattige kitten vindt een geweldige transformatie plaats. Zijn enthousiasme vraagt al veel van hem, maar in zijn eerste levensjaar moeten zijn botten nog groeien om uiteindelijk vier keer sterker te worden dan beton. En in de eerste zes maanden moet ook zijn weerstand zich nog ontwikkelen om hem te beschermen tegen miljoenen bacteriën. Want zodra je kitten geen afweerstoffen meer krijgt via de moedermelk, heeft hij een dipje in zijn weerstand.

Met ROYAL CANIN® KITTEN krijgt je kitten precies de juiste samenstelling van voedingstoffen om zijn weerstand, een gezonde spijsvertering en een gezonde groei van zijn botten te ondersteunen. Want een fantastisch leven begint met een gezonde start

Groot en sterk kitten

Welke voeding je je kitten geeft, is een belangrijke keuze. Het zijn de bouwstenen waarop zo’n kleintje opgroeit. Voeding met de juiste samenstelling en voedingsstoffen, speciaal voor kittens, draagt bij aan gezond groter groeien.

Snel van klein naar groot

Een kitten krijg je als het goed is zo rond z’n twaalfde week in huis. Dat is precies de periode dat het ‘grote groeien’ begint. Daardoor heeft een kleine kat een extreem hoge energie behoefte: drie keer groter dan een volwassen kat. Ook moet je kitten nu zelf zijn natuurlijke afweer gaan opbouwen. Daarnaast is het spijsverteringskanaal nog volop in ontwikkeling. Dan is energierijke voeding belangrijk. En net zo belangrijk: dat die voeding licht verteerbaar is. De kwetsbare spijsvertering van je kitten vraagt niet alleen om de juiste voeding, maar ook om rust en regelmaat. Dezelfde maaltijd, op dezelfde tijd en dezelfde rustige plek in huis.

Belangrijke bouwstoffen

Kitten is speciaal samengesteld om de groeifase van je kitten te ondersteunen. Vitaminen, licht verteerbare eiwitten en prebiotica helpen bij de ontwikkeling van een gezonde spijsvertering en een sterk immuunsysteem. En zoals gezegd: een opgroeiende kitten is een echte energieverbruiker. Met ROYAL CANIN® Kitten zorgt elke maaltijd voor voldoende ‘brandstof’. Eet lekker, kleine kat!

Natvoer, brokjes of allebei?

ROYAL CANIN® Kitten is er in smakelijke brokjes of natvoer om de pootjes bij af te likken. Geef alleen de brokjes, met af en toe natvoer tussendoor. Of combineer de twee: ideaal om op een gezonde manier voor afwisseling te zorgen.

Rassen

Heb je een kitten van een specifiek ras? Voor sommige kittens van bepaalde rassen heeft ROYAL CANIN® een rasspecifieke voeding. Deze is nog meer toegespitst op de voedingsbehoeften van jouw kitten.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *