Ga naar de inhoud

Willow in het Witte Huis

  • door
willow de kat van biden

Het Witte Huis, de residentie van Joe Biden, heeft een nieuwe bewoner: de kortharige Willow. Daarmee hebben president Biden en zijn vrouw eindelijk een kat.

Willow in het Witte Huis

Het kantoor van First Lady Jill Biden meldt de komst van de ​​twee jaar oude, grijs-wit gestreepte, kortharige en groenogige poes Willow.
“Willow woont in het Witte Huis met haar favoriete speeltjes, en genoeg plekjes om te ruiken en ontdekken”, staat in een statement.
De kat maakte in 2020 veel indruk op haar toen het dier op een podium sprong tijdens de verkiezingscampagne en haar speech onderbrak.

Veel ruimte

De naam is een verwijzing naar de plaats Willow Grove (Pennsylvania), waar Jill Biden opgroeide.
“Willow woont in het Witte Huis met haar favoriete speeltjes, en genoeg plekjes om te ruiken en ontdekken”, staat in een statement.
De First Lady heeft al vaker tegen journalisten gezegd dat ze wilde dat haar kat naar Washington zou komen. Onbekend is waarom dat niet eerder gebeurde. Bij een persbijeenkomst in maart vroeg een journalist hoe het nou zat met een poes in het Witte Huis. “Waar die kat is?” reageerde perschef Jen Psaki. “Ik heb daar geen update over. Ik weet wel dat de kat viraal zal gaan op internet wanneer het zover is.”
In december verwelkomden de Bidens al een nieuwe hond in de familie, de Duitse herder Commander, die toen vier maanden oud was. Hun hond Champ stierf eerder vorig jaar. Major, een Duitse herder die de familie adopteerde voor de verhuizing naar het Witte Huis, is elders ondergebracht na enkele bijtincidenten.

Bron: AD Buitenlandredactie 28-01-22

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.