Ga naar de inhoud

Kattenthema online spelletjes

  • door
Jacek Yerka Between Heaven And Hell

Jacek Yerka Between Heaven And Hell

Ondanks hun afstandelijke en zelfs onbeschofte houding zijn katten geliefd bij velen. Natuurlijk, waarom niet? Ze zijn vertederend en weten hoe ze onder onze huid moeten kruipen. Deze verzameling gratis online kattenspellen is perfect voor iedereen die gecharmeerd is van deze pluizige wezentjes. In deze spellen staan katten centraal of heb je de leiding over katachtige hoofdpersonen.

Er zijn verschillende kattenspellen om uit te kiezen omdat er zoveel kattenliefhebbers zijn. Elke kattenliefhebber zal veel plezier beleven aan het spelen van deze online spellen.

Katten & Soep: Schattig Inactief Spel

Katten & Soep: Cute Idle Game valt op tussen de vele uitstekende gratis katten spelletjes. Het is een rustig en leuk kookspelletje met wat interieurelementen. Een leuke twist op het typische kookspel is de betrokkenheid van je huisdieren, in dit geval katten, bij het bereiden van smakelijke maaltijden. In dit geval komt er ook wat interieurdesign bij kijken als je de inrichting van je huis aanpast aan je katachtige vriend.

Vervolgens laat je de katten die je huis bezoeken je helpen in de keuken. Zij zijn verantwoordelijk voor het hakken en bereiden van alle benodigde items. Het is een heerlijk spel voor kattenfans van alle leeftijden.

Kattenspel: De Kattenverzamelaar!

Iedereen die dol is op katachtigen kan zijn hart ophalen met ons tweede geweldige gratis kattenspel: de Kattenverzamelaar! Zoals de titel al aangeeft, is je doel om katachtige vrienden te verzamelen. Het uiteindelijke doel is om een mooi huis te hebben voor al je katten, wat je kunt doen door verschillende rassen te uit te kiezen.

Er zijn aardig wat kattenrassen, waarvan sommige als legendarisch worden beschouwd. Zorg goed voor al je kattige vrienden. Zorg ervoor dat ze gezond en veilig zijn. Het is een heerlijk spel waarin al je wensen worden vervuld en je huis een cattery wordt.

Catopia

Het doel van dit spel is wederom het verzamelen van schattige katachtige karakters. Catopia is een casual puzzelspel met als doel om een verzameling van alle speelbare katten aan te leggen. Je kunt katten krijgen door ze op te roepen, in welk geval je een willekeurige kat krijgt, of je kunt katten combineren. Je kunt de katten die je wenst alleen krijgen door samen te voegen.

Naast het verzamelen van katten kun je in dit spel ook je katachtige metgezellen unieke outfits geven. Koop een brede selectie modieuze items voor je katachtige vrienden. Alle katteneigenaren zouden dit fantastische spel moeten spelen.

Catsino

Als je een kattenliefhebber bent en een uitbundig leven wilt leiden, dan is Catsino jouw online gokkast. Je kunt je kansen op grote winsten vergroten met de 50 beschikbare betaallijnen van deze gokkast met cartoon-thema.

Kawaii Kitty

Kawaii Kitty, ontwikkeld door Betsoft Gaming, is een warme en donzige gokkast waar spelers van alle pluimage dol op zullen zijn. Winsten kunnen alle kanten op in deze 3D gokkast, die re-spins en een Double Up bonusspel biedt. Kawaii Kitty heeft je hulp nodig bij het voeren en drinken van melk terwijl je de rollen draait op zoek naar winnende symboolcombinaties.

De hoogstbetalende symbolen in het spel zijn de tonijnblikjes en de kattenvoerbakjes, die 250 munten uitbetalen voor een full house.

Kattenrijk

Je kunt geen normale online gokkastervaring verwachten van Cat Kingdom bij Intikkertje. In deze gokkast met 5 rollen en 3 betaallijnen zit de kat van de koning op een troon en kijkt toe bij elke spin. Deze gokkast biedt een overvloed aan kansen om geldprijzen te winnen.

Geniet van gratis spins en een vermenigvuldiger van 2x in deze vermakelijke gokkast. Zowel op desktop als mobiel vind je 243 manieren om te winnen! Stop met uitstellen en probeer Cat Kingdom nu!

Katten zijn schattig

De titel van dit spel bevestigt dat katten schattig zijn. Het combineert het verzamelen van katten met een simulatiespel. Deze keer gaan we echter langs woningen. Een kattenmetropool is je volgende project. Je zet verschillende bouwwerken neer die je katten zullen gebruiken. Bouw een bloeiende metropool door prioriteit te geven aan de productie van grondstoffen in je bouwplannen.

Terwijl je hier bent, kun je de stad draaiende houden op deze en zijn schattige kattenvideo’s.

Geheim kattenbos

Een heel goede manier om tot rust te komen is een wandeling door een weelderig bos. Maar laten we er wat katten aan toevoegen, dan wordt het nog veel rustgevender. Bezoek daarom het Geheime Kattenbos. Het is een leuk en vermakelijk spel met een kattenthema. Je bouwt een kattenboomhut waar je katachtige vrienden in kunnen rondhangen. Om ze aan te trekken om in je boshuis rond te hangen, richt je ze in met voorzieningen die ze zullen waarderen.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.