Meteen naar de inhoud

Sinterklaas

  • door

Hanny PrinzenSannah geniet wat langer van de kou en alleen harde enge geluiden zorgen ervoor dat ze op een holletje naar binnen komt. Vandaag rommelt ze lekker rond in de tuin. Wanneer ze er genoeg van heeft, gaat ze buiten op de vensterbank zitten en moet ik de tuindeur voor haar open doen.

Ik sta op en open de deur en gooi deze gelijktijdig weer dicht. Wat blijkt: Sannah heeft een muis in haar bek. Echt niet Sannah, dat gaan we niet doen!

Sannah springt op de grond en legt de muis gracieus voor de deur.

Ik open de deur en Sannah pakt de muis weer op. Ik stap naar buiten en doe de deur achter mij dicht, Sannah loopt met de muis de tuin in en legt hem daar even neer. Ik probeer de muis met de hark op te pakken, iets wat zij absoluut niet kan waarderen. Uiteindelijk lukt het en zorg ik er voor dat de muis verdwijnt. Sannah zoekt nog even, maar houdt het uiteindelijk voor gezien en gaat mee naar binnen.

Eenmaal binnen denk ik: Gatverdikkie ze heeft hem in de bek gehad en komt dan weer bij mij om te kroelen, echt niet! Ik pak de keukenrol en scheur daar een stuk af en poets haar bekje schoon. Je ziet haast een wolkje verschijnen boven haar koppie: “Neurootje”, maar goed ze laat het toe en schuift daarna lekker op haar slaapplekje op de bank.

Wanneer ze later op de dag naar buiten gaat geef ik haar wel een boodschap mee, “geen cadeautjes Sannah!” wij doen niet aan Sinterklaas!

Hanny Prinzen

 

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering
Naar Krabmeubelen.nl


Naar Krabmeubelen.nl
Naar Hondendeal

         

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.