Meteen naar de inhoud

Nieuwsdipje c.q. ecodipje

Geliefde houding

hanny

Herkennen jullie dit?

Op een goed moment ben je het helemaal zat!

Het ene slechte nieuws volgt op het andere, een volwassen kind kan niet genoeg krijgen van raketten, de anderen zijn zo belust op macht dat ze van gekkigheid niet weten wat ze moeten doen en stoppen iedereen in het gevang. De ander roept dat iedereen liegt en ik, ik zit er naar te kijken en weet het even niet meer.

Afval scheiden, netjes doen we dat met z’n allen, we willen dat onze kinderen en kindskinderen, zoals dat zo mooi heet ook op deze planeet fatsoenlijk en gezond kunnen leven en wonen.

Nieuwsdipje c.q. ecodipje

Zelfs Sannah heeft er aan moeten geloven. We zijn van de fijne klontvormende kattenbakkorrels overgestapt op de milieuvriendelijke houtkorrels. Sannah heeft er geen problemen mee en mij scheelt het in de portemonnee omdat het bij het groenafval mag bij ons en daar hoeven we momenteel niet voor te betalen. Ik zeg momenteel, dat klinkt wat cynisch, maar je weet immers nooit wat een gemeente het volgend jaar bedenkt.

Ik een dipje? Nee hoezo? Lees ik in de krant dat afval scheiden bij het huishouden de gemeenschap meer kost dan wanneer het na de inzameling gescheiden wordt, hoezo dus dipje, echt niet!

Dit zijn nieuws- en ecodipjes. Sannah en ik zitten prima in ons vel, als het zonnetje schijnt zitten we lekker buiten, vogeltjes zingen, heerlijk!

De krant komt er volgende maand even niet in en de apps zet ik een maandje uit, lukt PRIMA!

Geliefde houding

Hanny Prinzen. Verschenen op 5 juni 2017.

Ga naar krabmeubelen.nl
Naar Krabmeubelen Kattenzorg

Bezoek ook mijn website: Krabmeubelen Kattenzorg.
Met een aankoop die je daar doet, steun je de katten van Kattenzorg te Den Haag en Dordrecht. We verkopen ook het merk RHRQuality. Het beste en meest gewilde merk van Nederland.

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering
Naar Krabmeubelen.nl


Naar Krabmeubelen.nl
Naar Krabmeubelen.nl


Naar Krabmeubelen.nl

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.