Ga naar de inhoud

Nooit meer.

De vloer moet geschuurd worden, het kan niet langer wachten. De slijtplekken zijn na 11 jaar dermate zichtbaar dat, als we langer wachten, er zwarte vlekken in de eikenvloer verschijnen die niet meer weg te schuren zijn.
Zoals het gaat hebben we dit zo lang mogelijk uitgesteld omdat Sannah en ik er niet op zitten te wachten alles uit te pakken en dan ook nog een aantal dagen niet in huis te kunnen. Het gaat over een heikel punt, logeren, Sannah kan niet naar het pension van Laura, daar ging ze altijd in vakanties naar toe, maar moet nu elders naar een pension.
Laura is met het pension gestopt tot groot verdriet van ons. Ze houdt zich nu bezig met paarden, haar andere grote passie.

Uiteindelijk is de kamer uitgepakt en voor Sannah een pension gevonden, ik logeer bij vriendin Truus, geeft een beetje een vakantiegevoel??

Na een aantal dagen haal ik Sannah weer op in het nieuwe pension, ik zie de bui al hangen, ze zit helemaal weggedoken achterin een hoekje. Het is duidelijk dat ze de drukte met en door andere katten niet heeft kunnen appreciëren!
Ja erg vervelend voor haar, de andere pensiongasten hebben het erg naar de zin en pronken met hun mooie uiterlijk en aangepaste manieren. Ze willen gekroeld worden en geven kopjes. Er zijn een aantal beauty’s bij. Sannah heeft hier geen oog voor.
Snel, ik wil naar huis, lijkt ze te zeggen.

Eenmaal thuis vindt er een inspectie plaats en ieder hoekje wordt gecontroleerd. Uiteindelijk tevreden kruipt ze in haar mandje en slaapt en slaapt! Nee dit was het niet voor haar, voor haar hoeft dit niet weer.

Inmiddels staat er voor mij een nieuwe stoel in de kamer, een echte relaxstoel, hij zit heerlijk en later op de avond kan ik mijn benen strekken en lekker nog even tv kijken.

Wat nog nooit gebeurd is in 11 jaar gebeurt nu! Sannah, die nooit op schoot zit, komt bij mij zitten, eerst wat schuchter, vervolgens gaat ze uitgebreid liggen, ze geniet ervan dat is duidelijk!

Zou dit het effect zijn van logeren, waarvan ze dacht, nooit meer! Of is het de stoel die deze aantrekkingskracht heeft?

Voor mijn beleving geloof ik het eerste, want wat is er fijner dan dat je huisdier aangeeft dat zij/hij je gemist heeft!

Hoezo, nooit meer!

Hanny Prinzen. Verschenen op 1 juni 2019.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

2 reacties op “Nooit meer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.