Ga naar de inhoud

De beste katten-apps

de-beste-katten-kunst-apps

Als je een of meer katten in huis hebt, krijg je waarschijnlijk niet genoeg van je pluizige vriendje(s). Daarin ben je niet de enige, want aan het aantal katten-apps te beoordelen, blijkt dat heel veel mensen graag heel veel tijd – ook online – met hun kat willen doorbrengen. De ene app is wat nuttiger dan de andere, maar met een beetje smartphone en een sim only probeer je ze allemaal!

Katten-apps

1. Human To Cat Translator

Heb je je kat altijd al willen vertellen hoeveel je van hem houdt? Met de Human To Cat Translator doe je het voortaan in zijn eigen taal. Deze translator zet jouw stem om in gemiauw, waardoor jouw kat je eindelijk begrijpt!

2. Cat snaps

Wil jij graag meer foto’s van je kat? Probeer Cat snaps! De app laat een rode knop op je scherm verschijnen die onweerstaanbaar is voor elk kattenpootje. Zodra je kat probeert de rode knop te vangen, maakt je telefoon een selfie van je kat. Het resultaat? De meest hilarische foto’s!

3. Catastic

Wordt iedereen jouw kattenfoto’s op Instagram een beetje zat? Geen zorgen, maak een account aan op Catastic, een soort Insta voor katten. Plaats de leukste foto’s en video’s van je kat en laat andere katten (hun baasjes) reageren op jouw foto’s. De app biedt ook een forum, zodat jij met kattenliefhebbers wereldwijd kan praten over jullie favoriete gespreksonderwerp: katten.

4. You vs. Cat

Wil jij graag de competitie aangaan met je kat? Probeer You vs. Cat. Hierbij moeten jullie eten verzamelen dat op jouw scherm verschijnt. Wie het eerst zijn vinger of poot op het lekkers heeft, krijgt een punt. Wie is er sneller?

5. Telekitty

Ken je het gevoel dat je wel zou willen weten wat je kat denkt? De makers van deze app wel. Met Telekitty ontwikkelden zij een app waarmee je de gedachten van je kat zou kunnen lezen. Met de app maak je een foto van zijn gezicht en de app vertelt je vervolgens wat er in je kat omgaat. Dat mag je gerust met een korrel zou nemen, maar leuk is het wel.

6. Cat Whistle Pro Trainer

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het opvoeden van je kat? De Cat Whistle Pro Trainer is dan de app voor jou. Voor jij het weet heb jij de meest beschaafde kat in huis.

Paint for cats

Heb jij een echte Picasso-poes in huis? Als je graag wil dat je kat zijn schilderstalenten ontwikkelt, is Paint for cats echt de app voor jou. Het biedt je kat de kans om te schilderen, met de mooiste resultaten als gevolg.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.