Ga naar de inhoud

Voorbereiding feestdagen

  • door
hanny

De voorbereidingen voor Kerst zijn in volle gang! Wij krijgen tweede kerstdag familie en vrienden op bezoek. Drusilla en Sannah vinden al dat gedoe in huis maar niets. Er wordt met stoelen geschoven en hun eigen plaatsjes krijgen ineens een andere plek in huis. Sannah gaat van “arren moede” in de gang liggen, de mat ligt gelukkig nog op de plaats waar deze hoort. Drusilla mijmert voor zich uit in de vensterbank. Gelukkig kan het vrouwtje dit soort dingen niet verplaatsen, want als dat kon deed ze het. Drusilla weet dit nog uit het verleden: schuiven met meubels, ander behangetje, niets is voor het vrouwtje te gek.

Voorbereiding feestdagen

De kerstkaarten zijn opgehangen en we hebben zowaar kerstdecoratie in huis die poezenbeesten bestendig is. Behalve het kerststukje, daar zitten geweldige materialen in waar je mee kan spelen, daar maken mijn twee geliefde poezen dankbaar gebruik van.

De kerstkaarten die we verstuurd hebben, zijn voorzien van kerstballen en Drusilla en Sannah. Het is de mooiste kaart die ik dit jaar onder ogen heb gekregen. Goed, ik heb een aantal poezenkerstkaarten gekregen die echt fantastisch mooi zijn, maar die kunnen niet tippen aan de onze. Ja, Drusilla en Sannah zijn natuurlijk ook geweldig mooi en fotogeniek tussen die ballen. Voordat ik iedereen zie denken een grote berg kerstballen en daar Drusilla en Sannah tussen…….. Hier het prachtige exemplaar:

Hanni Prinzen. Verschenen op 25 december 2011

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.