Ga naar de inhoud

Voorjaar, perikelen en meer.

Wat is het mooi weer, de appelbomen staan in volle bloei, mogelijk komen er dit jaar wel veel appels tenzij….. ja, het weer gaat vriezen. Het kan, want het is wel erg vroeg in de tijd, maar genieten doen we wel, met volle teugen.
Sannah is bijna de gehele dag in de tuin. Op het heetst van de dag komt ze binnen om even naar de kattenbak te gaan en af en toe een brokje op te peuzelen.

De waterbak buiten is schoon gemaakt dus ze kan weer heerlijk regenwater slobberen.
Het is wel een zoekplaatje geworden tussen de appelboom door. Maar het is haar favoriete plekje in de tuin.

Er is nieuws bij vriendin Truus, zij heeft een puppie in huis genomen en zijn naam: TEUN!
Nou in eerste instantie vonden we Teuntje ook wel passen, oordeel zelf:

Teun is geweldig: een Rode ruwharige teckel. Hij is speels, enthousiast en geweldig lief. Bovendien groeit hij als kool.
De tuin is helemaal afgezet met gaas, ideaal, er is alleen een puntje, hij is berekend op Labradors. Het is betongaas, daar gaan teckeltjes feilloos doorheen. Maar niet getreurd, op Marktplaats is van alles te vinden en Truus scoort een prachtige rol gaas om tegen het betongaas aan te zetten, met gratis advies. Zet het gaas aan de binnenkant van de tuin! Met advies kun je twee dingen doen: aannemen of in de wind slaan! Dat laatste gedaan, want het is makkelijker om het langs de buitenkant te zetten en tenslotte, gemak dient de mens!
Dat hebben we geweten. Teckels hebben duw neusjes!
Maar managers leren al vroeg: er zijn geen problemen, maar uitdagingen en die gaan we te lijf. De oplossing? Tentharingen!!!!!!! Probeer die maar eens met je neusje weg te duwen.
Met het groeien van zijn lijfje groeit ook de ruimte in de tuin voor Teun, een aantal hekwerkjes wordt weggehaald en hij kan steeds verder rondwandelen en spelen. Nu hebben we geleerd dat er ook gravers zijn onder Teckels, niet iedere Teckel hoor, ook niet iedere Teckel blaft, Teun blaft niet, zijn we blij mee, hebben we hem min of meer afgeleerd!
TEUN IS EEN GRAVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hanny Prinzen. Verschenen op 24 april 2018.

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.