Hanny Prinzen de schrijfster van deze column

Hanny Prinzen

Sannah is op vakantie, haar bikini is gepakt en ze heeft al voorpret door een dag van te voren haar reismandje uit te proberen.
De vakantie heeft een reden, ons huis wordt gerenoveerd en aangezien wij een min of meer “tiny huis” bezitten kunnen wij niet blijven wanneer er een nieuw plafond in de kamer komt en alles geschilderd moet worden. Op dit moment is in de tuin kamperen nog een beetje aan de frisse kant.

Sannah heeft met het reizen wat minder en laat dit onderweg door een flink gemiauw weten. Wat ik ook doe of zeg, ze gaat de hele weg naar het pension door. Gelukkig is het dicht bij ons in de buurt.
 
 
Sannah febr 2021Haar grote vriendin, mijn achternichtje van 5 jaar, die elke week komt spelen, vraagt of Sannah het wel fijn vindt op vakantie en of ik haar dat wel gevraagd heb. Zij overlegd namelijk alles met Sannah, of het nu gaat over de kleur van de bloem die ze aan het schilderen is of het speeltje dat ze voor Sannah pakt, dit wordt van te voren met Sannah besproken. Bij binnenkomst en bij het weggaan krijgt eerst Sannah een begroeting, want zij is de belangrijkste bij ons thuis.
We hebben afgesproken dat we Sannah samen van haar vakantieadres op halen. Wat zal dat een feest zijn, ze mist Sannah nu al.
Vanuit het pension krijg ik prachtige foto’s toegestuurd en onze prinses staat er geweldig op, die heeft zo te zien de vakantie van haar leven. Het is maar afwachten of ze weer mee naar huis wil, ze heeft blijkbaar een heerlijke vakantie en laat zich danig verwennen. Onze dame geniet met volle teugen!
De sneeuw gooit “roet” in het eten en vanwege het weer ga ik alleen glibberend en heel voorzichtig Sannah ophalen. Wat is ze blij, ze herkent mijn stem en geeft kopjes. Samen gaan we door de sneeuw en miauwend weer naar huis. Wat een avontuur!

Hierbij de foto’s die bij Arièn’s Kattenhotel gemaakt zijn en die ik mag delen:

sannah feb2021 sannah feb2021 sannah feb2021

 

 
Naar Landelijk honden informatiecentrum Naar Maxaro-badkamer-tegels Naar De kattenspeelgoed specialist
Naar Medpets.nl - katten Naar Nova Scotia Duck Tolling Retriever Naar Norton
Naar Krabmeubelen.nl

 

       

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.