Ga naar de inhoud
gps-tracker
Small cat wearing gps tracker outdoors, selective focus on eyes

GPS Trackers voor katten: De beste manier om je viervoeter veilig te houden!

Zoals elke kattenliefhebber weet, gaan onze katten graag op onderzoek uit. En hoewel we niet altijd goedkeuren waar ze heen gaan, kunnen we hun avontuurlijke geest zeker waarderen! Helaas kan dit er soms toe leiden dat ze verdwalen.

Een GPS-tracker voor katten kan je helpen je dierbare vriend te volgen, of het nu binnen- of buitenkatten zijn. Dit is vooral belangrijk als je kat de neiging heeft om te verdwalen.

Er is een aantal GPS trackers op de markt, dus je zult wat onderzoek moeten doen om de beste voor jouw behoeften te vinden. Maar over het algemeen is een GPS-tracker een waardevolle investering voor iedere katteneigenaar.

Het verlies van een kat is een van de meest hartverscheurende dingen die een huisdiereigenaar kan overkomen. Hoewel katten bekend staan om hun onafhankelijke karakter, zijn ze toch gevoelig voor verdwalen. Een GPS tracker kat kan helpen je te herenigen met je trouwe vriend als hij ooit afdwaalt.

Hieronder staan vier redenen waarom een GPS-tracker een noodzakelijke investering is voor iedere katteneigenaar.

Katten kunnen verder zwerven dan je denkt

Je denkt misschien dat je kat dicht bij huis blijft, maar hij kan veel verder zwerven dan je denkt. Uit een onderzoek is gebleken dat de gemiddelde huiskat een actieradius heeft van bijna 24 hectare – dat is bijna 0.25 vierkante kilometer! In sommige gevallen kan dit oplopen tot 6 vierkante kilometer. Dat is veel terrein voor een kleine kat.

GPS Trackers kunnen je helpen een vermiste kat te vinden

Als je kat toevallig buiten zijn normale zwerfgebied dwaalt, kan een GPS-tracker je helpen hem te vinden. Veel GPS trackers voor katten hebben een functie waarmee je “veilige zones” kunt instellen. Als je kat buiten de veilige zone stapt, krijg je onmiddellijk een melding zodat je hem kunt gaan zoeken.

Katten kunnen gemakkelijk verdwalen tijdens een verhuizing

Als je naar een nieuw huis verhuist, is het belangrijk om je kat goed in de gaten te houden tijdens het in- en uitpakken. Een nieuwsgierige kat kan in een oogwenk door een open deur naar buiten glippen en verdwalen in een nieuwe buurt. Een GPS-tracker help je om je kat tijdens een verhuizing in de gaten te houden en ervoor te zorgen dat hij niet afdwaalt.

GPS trackers geven je gemoedsrust

Als katteneigenaar is het normaal dat je je zorgen maakt als je vriend verdwaald. Een GPS tracker kan je geruststellen, omdat je weet dat je je kat snel kunt vinden als hij ooit afdwaalt.

Samenvatting

Deze trackers worden bevestigd aan de halsband van je kat en bieden real-time locatiebepaling, evenals activiteit en gezondheidsmonitoring. Hij is ook duurzaam en waterbestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat hij beschadigd raakt als je kat buiten is.

Kortom, een GPS tracker is een waardevolle investering voor iedere katteneigenaar. Hij kan je gemoedsrust geven, je helpen je kat terug te vinden als hij verdwaald is en je zelfs helpen het activiteitsniveau bij te houden. Dus als je op zoek bent naar een manier om je dierbare vriend in de gaten te houden, is een GPS tracker zeker het overwegen waard.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.