Ga naar de inhoud

Van kitten tot senior: aanpassen van het voer aan de leeftijd van je kat

  • door
lekker eten

Aanpassen van het voer aan de leeftijd van je kat

Je doet er natuurlijk maar al te graag alles aan om het leven van je kat zo leuk en zo fijn mogelijk te maken. Misschien investeer je op dit moment al volop in speeltjes, je kat wordt iedere dag geborsteld en heeft lekker veel ruimte om te spelen en te ravotten. Maar heb je ook al een keer goed gekeken naar de basis? Misschien is het ook een goed idee om meteen een keer op zoek te gaan naar het beste kattenvoer voor je eigen kat. Hoe je er zeker van bent dat je het beste in huis haalt, lees je in dit blog. 

Let op voeding boordevol rijke voedingsstoffen voor kittens

Kittens zijn in de eerste paar jaar volop in ontwikkeling en hebben daarom ook lekker veel beweging nodig. En daarom heeft het lichaampje op dat moment ook weer net even wat meer voedingsstoffen nodig. Denk daarbij aan eiwitten en ijzer. Door specifiek op zoek te gaan naar voeding voor je eigen kitten, kun je er zeker van zijn dat deze voedingsstoffen inbegrepen zijn. Er is zelfs speciaal voer te verkrijgen op basis van het ras van je eigen kat.

Breng in kaart of je de voeding aan kunt vullen met supplementen op lange termijn

En op het moment dat je kat een wat oudere leeftijd heeft bereikt? Dan kun je nog steeds de voeding optimaal houden, bijvoorbeeld door vers vlees kat uit te zoeken. Vul dit eventueel aan met extra supplementen, op het moment dat je kat net even wat meer voedingsstoffen nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld aan worden bevolen door de dierenarts. Hierdoor weet je ook meteen zeker wat voor soort extra supplementen het meest geschikt zijn om te geven.

Alleen maar het beste van het beste voor je eigen kat met voer van een specialist

Start je op korte termijn ook met het upgraden van het voer voor je eigen kat? Door het aanbod aan kattenvoer te bekijken in de webshop van een specialist, kun je er altijd zeker van zijn dat je het beste van het beste in huis haalt. En maak het jezelf meteen gemakkelijk door een keer online een bestelling te plaatsen. Zo hoef je niet langer met zware zakken van een fysieke winkel te sjouwen. Voor ieder type ras en voor iedere leeftijd is er altijd passend kattenvoer te vinden.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.