Ga naar de inhoud

Een ongeleid projectiel

  • door
Carl-Kahler-De-minnaars-van-mijn-vrouw-privecollectie

Wat is het toch genieten, de prachtige, zonnige, warme dagen rijgen zich aaneen en ik heb vakantie! Heerlijk! Morgen is het weer werken geblazen. Niet erg, want ik heb een fijne baan, dat is in deze tijd al een hele sinecure om dat te kunnen zeggen.
De meisjes hebben in de dagen van afwezigheid kunnen genieten van de goede zorgen van de dochter van vriendin Truus, ze zijn niets te kort gekomen en toch ……

Telkens als ik van vakantie terug kom, heb ik zulke lieve, gehoorzame, blije en “knuffelige” poezen! Wanneer uiteindelijk alles weer “normaal” is, vertonen ze allebei weer hun gewone kuren, Sannah moppert de hele dag brommerig door en Drusilla krijgt 1 x per dag de dolle 5 minuten: zij schiet als een ongeleid projectiel de kamer door, springt hoog tegen het kozijn van de deur aan zodat ze uiteindelijk met een plof in de gang beland. Vervolgens komt ze pom-pom-pi-dom de kamer in gelopen met een air van: er is niets aan de hand hoor!

Dan hebben we het nog niet eens over het Labje Youp gehad van vriendin Truus, dat is echt een ongeleid projectiel. Zoals gewoonlijk hebben we afgesproken op onze vrije dagen samen een flinke wandeling met Youp te maken, zogezegd zo gedaan. Vanochtend rond tienen loop ik naar hun huis en Youp staat al in de hal te wachten. We zetten er flink de pas in en na anderhalf uur komen we bij een greppel die ons scheidt van het gekozen wandelpad. De greppel is droog, beetje stijl, maar lijkt ons goed te doen ware het niet dat ……

Ja hoor, Truus is al aan de overkant en ik kom met Youp na, we starten de afdaling, alleen Youp’s blik valt op een prachtige stok. Terwijl ik afdaal, springt hij op de stok af en dartelt er mee in het rond. Ik ben ondertussen aan de andere kant van de greppel en wordt onmiddellijk weer naar beneden getrokken door Youp, om vervolgens weer naar boven te rennen en vice versa. Dit gaat het niet worden en theatraal stort ik aan de kant van de greppel neer. Truus bezorgd en Youp spelend buigen zich over me heen en ik …… ik gier het uit van het lachen, heb ik weer, de hoeveelste keer heb ik me nu al laten vloeren door Youp, gelukkig val ik soepel en is er niets gebeurd, alleen dat we onophoudelijk in de lach schieten, wat een ongeleid projectiel die Youp!!!!

Hanny Prinzen
Geplaatst op: 2 september 2013.

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.