Ga naar de inhoud

Badderen en soppen.

  • door
Anna-Gobey-White-Cat-On-the-Bench

HannyWe hebben in ons nieuwe huis een prachtige badkamer gekregen, maar geen bad. Maar geen nood lijkt Kaleb te denken, de wasbak is groot genoeg voor mij.
Ik heb m’n ogen nauwelijks open en ga naar de badkamer en doe de deur open. Vervolgens word ik onder de voet gelopen door een wit gevaarte.
Klaar wakker ben ik, wat is dat nu weer? Zonder zich maar iets van mij aan te trekken klimt Kaleb vanaf de toiletbril op de wastafel. Wanneer ik probeer om ook bij de wastafel te komen, duwt hij me met een verontwaardigd miauwtje aan de kant.
Ja, je kunt wel denken dat je groter bent, maar ik was het snelst, denkt hij.
Dat snelle is dan ook heel bijzonder, dat gebeurde zelden, maar tegenwoordig iedere ochtend. De ondeugd ligt op de uitkijk om mij te snappen wanneer ik naar de badkamer wil.
Vervolgens duikt hij met zo’n vaart langs me heen dat het lijkt of de witte tornado de badkamer betreedt.
Heb ik uiteindelijk toch mijn tanden kunnen poetsen om vervolgens met veel koffie wakker te worden, is Kaleb in geen velden of wegen te zien.
Mijnheer heeft blijkbaar wat meer tijd nodig in de badkamer, hij gebruikt hem namelijk tevens als relaxruimte. Dat ik nog onder de douche ga, maakt niet uit. Hij ligt op een handdoek heerlijk te mediteren. Van privacy lijkt hij nog nooit gehoord te hebben.
Stoïcijns blijft hij liggen wanneer ik over hem heen, onder de douche stap. Wanneer ik er onderuit kom staat hij kopje-schuddend op en loopt weg.
Een kater is ook geen enkel moment rust gegund, wat een leven!

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 1 juli 2008.

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.