Ga naar de inhoud

Twee echte vrienden

  • door

Gepeste 7-jarige jongen kiest een kat met dezelfde zeldzame oogaandoening en gespleten gehemelte.Ontmoet Madden en Moon! Dit schattige paar was voorbestemd om vrienden te zijn!

Madden Humphreys is een 7-jarige jongen uit Oklahoma die werd geboren met een gespleten gehemelte en een zeer zeldzame aandoening, heterochromia iridum. De aandoening zorgt ervoor dat de iris van Madden veelkleurig is. Toen zijn moeder Christina ontdekte dat de Madden op school werd gepest, wist ze dat ze actie moest ondernemen.

“Het enige dat we kunnen doen, is proberen onze perceptie op pesters te veranderen en proberen de manier te veranderen waarop het ons beïnvloedt. Helaas zal er waarschijnlijk altijd een onvriendelijke persoon zijn die we zullen tegenkomen. Het zal altijd steken en pijn doen, maar we hebben het gedrag van anderen niet in de hand, dus we zullen ons best doen om onze eigen denkwijze te veranderen,” vertelde Christina haar zoon.

Twee echte vrienden

Christina moedigde haar zoon aan om een ​​video te maken om zijn zeldzame omstandigheden te verklaren en om mensen eraan te herinneren dat ze aardig voor elkaar zijn. De video was populair, maar Christina was niet overtuigd. Op een dag hoorde Christina dat een kitten met verschillende kleur ogen en een gespleten gehemelte aan de beurt was voor adoptie. Ze wist dat het kitten een deel van hun familie moest worden.

Met wat hulp van hun vrienden konden Christina en Madden op weg naar Minnesota om hun nieuwe familielid op te halen. Madden noemde zijn nieuwe kitten Moon.

“We zijn meestal geen spontane mensen, maar we wisten dat we van deze kat moesten houden. Moon, het kitten, en Madden zijn de perfecte metgezellen voor elkaar, “legt Christina uit.

Christina gelooft dat het lot deze twee bij elkaar heeft gebracht en ze is zo dankbaar dat Madden Moon heeft.

Het verhaal over Madden en Moon ging viraal nadat Christina hun verhaal op haar Facebook plaatste. Ze kreeg veel steun en zelfs mensen deelden hun verhalen met haar. Ze is zelfs van plan om een ​​Instagram-pagina met de naam “Madden and Moon” te starten om bewustzijn voor kloven te vergroten en positiviteit en vriendelijkheid te verspreiden.

Bij katten wordt dit verschijnsel Odd-eyed genoemd. Dit komt bij een enkele rassen voor.
Zie ook bij: Ogen.

Bron: Women Daily Magazine

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         
Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *