Ga naar de inhoud

Weer Thuis!!

  • door
Carl-Kahler-De-minnaars-van-mijn-vrouw-privecollectie

Regen, regen en nog eens regen. Maar genieten van de prachtige natuur in de bergen maakt dat je er echt uit bent, met andere woorden ondanks het regenachtige weer een geslaagd tripje! Wanneer ik bij het poezenpension aankom is er nog niemand te zien. Niet zo vreemd, ik ben natuurlijk te vroeg. Ik sta voor het raam en spot Sannah boven op de kast in een mandje. Grote ogen kijken me hypnotiserend aan. Ik begin te praten en al snel hupt ze van de kast naar de vensterbank.

De rode kater wordt door haar wat opzij gemept. Vervolgens begint ze kopjes te geven tegen het raam. Dan zie ik Drusilla aan de andere kant verschijnen. De rode kater wordt naar het midden van de vensterbank gedirigeerd door Drusilla, zij drukt haar neusje tegen het raam. Alsof de dames het afgesproken hebben, drukken ze samen de kater van de vensterbank. Het lijkt erop dat ze geen inmenging van andere katten dulden in onze relatie. Wanneer ik naar binnen mag volgens de pensionprocedure komt Sannah al op me af.

Drusilla wordt opgevangen door Laura de eigenaresse van het poezenpension. Er wordt natuurlijk volop geknuffeld. Het lijkt erop dat Sannah blij is om weer mee te gaan, had ze anders verwacht? Ze is natuurlijk van het een op het andere moment bij haar vorige eigenaar weggehaald. Of zou een kat dit niet denken en roept het alleen een gevoel op. Ze is heel aanhankelijk en lief. Ze heeft ook een speciale behandeling gehad omdat ze een bang katje was. Er is met haar getroeteld en Laura geeft aan dat ze het heel goed gedaan heeft.

Drusilla is bijna een oude rot in het logeren. Zij deed het eveneens geweldig, was wat zelfverzekerder dan Sannah. Ook bij Drusilla komt de wijsheid met de jaren.

Die wijsheid heeft ze deze week thuis even gedemonstreerd. Wat ze nog nooit gedaan heeft deed ze nu. Ze is onder de poort door gekropen om de wijde wereld te verkennen. Drusilla gaat op stap! Dat heeft ze al een jaar lang kunnen doen, maar ze bleef altijd in de tuin. Ik heb overal gezocht, geroepen en me vreselijk ongerust gemaakt. Na 10 minuten staat ze poeslief weer in de kamer. Drijfnat van de regen, ja ook hier regent het! Omdat ik dit soort verrassingen niet op prijs stel, verlaag ik de poort maar een paar centimeter. De vakantie is voorbij en Drusilla zorgt ervoor dat ik ook daadwerkelijk aan de slag ga.

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 25 mei 2009.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.