Ga naar de inhoud

Naar huis (going home, Dire Strait)

  • door
Jan-Steen-kat-bij-meisjes-rechts

Eindelijk is het zo ver. Ik ga Kaleb en Drusilla ophalen. Ze gaan samen met mij naar ons nieuwe huis.
De hele dag staat in het teken van onze hereniging. Wel heb ik vreselijke last van buikkrampen, ik krijg toch hopelijk geen griep?
Nee blijkt later, ik ben gewoon NERVEUS!!!
Hoe zullen ze reageren wanneer ik ze op kom halen? Herkennen ze me nog wel? Zo ja, willen ze nog wel iets van me weten, ik heb ze tenslotte zelf weggebracht.
Uiteindelijk stap ik uit bij de boerderij van Laura. Ik loop naar de poezenopvang en zie Drusilla rondwandelen, ze krijgt me in de gaten. Laura komt er al aan en ontsluit de deur om deze vervolgens weer achter ons op slot te doen, dat is nu eenmaal het protocol. Door het raam zie ik Kaleb op een hoge plek met een kussentje onder zijn derrière, lekker soezen. Drusilla sluipt, als een volleerde verkenner, door de ruimte.
Wanneer ik de poezenruimte binnen kom en fluit, komen beide rakkers op me af. Ze willen geaaid en gekroeld worden en weten niet van ophouden. Drusilla wentelt zich op haar rug en wil dat ik haar buikje kriebel. Kaleb blijft hardnekkig aan de andere kant kopjes geven en snort dat het een lieve lust is. De hereniging is er een om niet te vergeten. Voor mij heeft deze dag een gouden randje.
Ik was zo bezorgd, eerst om hun gezondheid, later over hun gedrag wanneer ik ze op zou halen.
In ons nieuw huis aangekomen is het geweldig om te zien hoe ze het huis verkennen. Gelukkig zijn de meubels en de poezenkussens hetzelfde. Drusilla ontdekt dat we geweldige ramen hebben, met fijne vensterbanken, om alles wat er in de tuin en de omgeving gebeurt in de gaten te houden. Ze wentelt zich over de vloer, rekt zich uit, om vervolgens verlekkerd de vogels gade te slaan.
Kaleb steekt zijn roze neusje in alle hoeken en gaat als eerste maar eens een hapje eten, er gaat niets boven het eigen etensbakje lijkt hij te denken.
Het was een enerverende de dag, maar EIND GOED AL GOED.

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 27 april 2008.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.