Ga naar de inhoud

Lentezonnetje

  • door
Carl-Kahler-De-minnaars-van-mijn-vrouw-privecollectie

Het is een heerlijke zonnige dag. Je zou niet zeggen dat we nog maar in april zitten.

Volgende maand een weekje op vakantie, hopelijk met hetzelfde weer. De bedoeling is om te gaan wandelen en welnessen. Volgens mij is de term welnessen er geen die je in de dikke van Dale tegenkomt, maar het woord dekt het gevoel dat ik erbij heb.

Drusilla en Sannah liggen heerlijk in de tuin te genieten. Jawel, Sannah is voor het eerst in haar leventje in de buitenlucht aan het banjeren. Ze heeft geen lijntje meer aan, de gewenningsperiode is voorbij en het lijkt of ze niet anders gewend is.
De buurpoes van de overkant komt even langs en heeft van allerlei nieuwtjes te vertellen (miauwen). Sannah steekt voorzichtig haar nieuwsgierige neusje door het gaas en buurpoes doet hetzelfde.
Vertederd door dit lieve gebaar, bekijk ik beiden van een afstandje en zie ineens dat Sannah venijnig haar pootje naar buurpoes uithaalt en gromt. Dat laatste doet ze regelmatig, ze lijkt zo sociaal, maar schijn bedriegt.

Wanneer ik op vakantie ben gaan Sannah en Drusilla logeren bij Poezenpension Hillen. Ik hoop dat Laura Sannah nog wat sociale vaardigheden bijbrengt, die heeft Sannah niet en ze heeft deze wel nodig fluistert mijn pedagogische achtergrond in mijn oor.
Wanneer ik dan terug kom heb ik twee vrééeeselijk gesocialiseerde poezen.
Met deze gedachte soes ik heerlijk verder in het lekkere zonnetje en geniet met volle teugen.

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 1 mei 2009.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.