Ga naar de inhoud

Voordelen van een vakantie in eigen huis! 

  • door
Thuis vakantie

Voordelen van een vakantie in eigen huis!

Het is bijna zomervakantie! Nog een paar weken werken en dan mag je in de ruststand. Alles wat met werk te maken heeft achter je laten, tijd om te genieten!

Met je Fjällraven rugtas er opuit

De eerste stap naar het ultieme vakantiegevoel is het loslaten van je werk! Spullen die je mee wilt nemen op uitjes gaan nu mee in je Fjallraven rugzak in plaats van je werktas. Alleen dit geeft je al een vakantiegevoel! Enkele weken geen agenda, geen meetings, geen wekker die om 7 uur in de ochtend af gaat, maar vooral leuke dingen. Het gevoel van vrijheid. Gewoon doen waar je zin in hebt!

Stranddag met Fjällraven strandtas

Het zit je mee! Het weer in Nederland ziet er gunstig uit, de hele week is het boven de 22 graden. Meteen zoek je je strandtas van Fjallraven op want een vakantie zonder stranddag is geen vakantie. Gaandeweg kom je erachter dat je geen strandlaken meer hebt. Vlug plak je je Fjallraven kanken tas en portemonnee om een mooi strandlaken te kopen. Je kiest er één uit waarmee je hip uit de voeten kan, zodat je gezien mag worden bij die ene hippe strandtent!

Ultiem vakantiegevoel in eigen omgeving

Het is dus heerlijk, makkelijk en ontspannen om in eigen land, met je eigen huis als accommodatie, het vakantiegevoel te creëren. Vertrouwd in je eigen omgeving, je eigen bed, je eigen spullen, kortom het ultieme vakantiegevoel! In ieder geval kan niemand je deze ervaring meer af nemen en je geniet van alle gemakken die er zijn. De thuisblijf vakantie is een blijvertje, dat je hier nog nooit eerder aan gedacht had!
Bovendien wordt je na een dagje uit weer begroet door je eigen kat. En dat is ook heel veel waard.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.