Ga naar de inhoud

Avontuurlijke katten

  • door
Nala's wereld

Ken jij ze al? De schot Dean Nicholson en zijn kat Nala uit Montenegro. Dit onafscheidelijke duo ontmoette elkaar in Bosnië en fietsen sindsdien de hele wereld rond. Dean was klaar met zijn baan als lasser en besloot om de wereld te gaan verkennen. Hij was net dertig toen hij vertrok voor een wereldreis op de fiets. Drie maanden na zijn vertrek vond hij een paar weken oude kitten. De piepkleine kitten liep piepend achter hem aan. Hij kon het niet over zijn hart verkrijgen om het katje achter te laten, dus zo begon het mega avontuur van Dean en zijn kat Nala. Samen fietsen ze nu immers de hele wereld rond.

Avontuurlijke katten, Verandering

Dean vertelt dat hij verantwoordelijker is geworden sinds Nala in zijn leven is. Vroeger zou hij zichzelf omschrijven als een ‘party animal’ met weinig richting in zijn leven. Sinds de komst van kat Nala is zijn leven kalmer geworden. Doordat hij voor haar moet zorgen, draait zijn leven niet meer alleen om hem. Hij moet er uiteraard altijd voor zorgen dat Nala genoeg te eten en drinken krijgt en dat ze droog blijft. Ondanks de grote verantwoordelijkheid, maakt Nala Dean’s leven ook een stuk spannender. Dean merkt dat hij makkelijker veel nieuwe mensen en lokale bevolking ontmoet door Nala. Publieksfavoriet Nala maakt veel bij mensen los. Een stoere en grote man met tatoeages wordt namelijk als een stuk toegankelijker gezien met een schattig katje op zijn schouder.

Fans

Inmiddels heeft het duo een hoop personen die hun reis volgen. Met bijna een miljoen volgers op instagram (1bike1world) en 200.00 volgers op YouTube hebben ze een grote fanbase werelwijd ontwikkeld. Ondertussen is er zelfs een kalender, kattentruitje en t-shirt met Nala de kat uitgegeven. Bovendien is sinds kort het boek, waar je Nala in een hondenfietsmand op de cover ziet schitteren, in een Nederlandse vertaling verschenen: Nala’s wereld. Met de opbrengsten van bovenstaande producten worden organisaties die zich inzetten voor de opvang van zwerfdieren gesteund. Dean wil namelijk naast de hele wereld over fietsen, ook bereiken dat dieren wereldwijd meer geholpen worden.

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.