Ga naar de inhoud

Feestdagen!

  • door
kat-kerstboom

Het is altijd een spannende tijd met de feestdagen. De balans tussen thuis zijn of het bezoeken van vrienden en familie wil met deze dagen wel eens zoek zijn. Drusilla en Kaleb komen hierdoor, mijns inziens, aandacht te kort. Vanochtend heb ik ze maar eens een extra, uitvoerige borstelbeurt gegeven.
Met Oud en Nieuw ben ik meestal thuis, ook al maken Kaleb en Drusilla zich niet druk om het vuurwerk, ik ben wel graag in de buurt.
Overdenkingen tijdens de laatste weken van het oude jaar en peinzen over wat het nieuwe jaar ons brengt, is een logisch gevolg zo aan het eind van 2007. Voor ons extra spannend omdat we mogelijk gaan verhuizen! Begin januari horen we het definitief. Nu zijn Kaleb en Drusilla zonder problemen 5 jaar geleden met me meeverhuisd, maar toch……
We gaan terug naar mijn “roots”. Het heeft wel wat denkwerk en afweging gekost. Uiteindelijk hebben “we” de beslissing genomen en begin januari horen we of we inderdaad onze plannen ten uitvoer kunnen brengen.
Voor Drusilla en Kaleb wens ik een echte kattentuin, waar ze vrij kunnen dartelen zonder gevaar van verdwalen en/of rondrazend verkeer. Allereerst moeten ze 3 weken binnen blijven, om zich de “nieuwe nestgeur” eigen te maken. Ik hoorde ook praten over 6 weken, maar dat lijkt mij erg lang.
Kaleb snuffelt altijd graag tussen struiken en zoekt vervolgens een plekje in de zon. De tuin ligt meer op het zuiden dan oosten, dus de zon komt er zeker.
Buiten zijn tijdens de vrieskou van de afgelopen dagen, vond Kaleb maar niets. Hoewel de zon af en toe scheen, vond Kaleb een koud neusje niet aanlokkelijk. Hij ging even op het balkon zitten, maar was alras weer binnen. Drusilla lijkt naar buiten gaan helemaal afgezworen te hebben. Ze ligt heerlijk te bakken op de vensterbank, zij houdt van warm. Een warm land zou haar erg welkom zijn, maar die stap is Kaleb en mij net iets te groot.
Graag zou ik al wat in het nieuwe jaar rondkijken, of toch maar niet? Stel dat alles anders is dan vooraf gedacht. Nee, laat de blik in de toekomst maar zitten. Verwachtingsvol gaan we af op het nieuwe jaar en wensen een ieder alle goeds toe!

Fijne Feestdagen allemaal!

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 27 december 2007.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.