Ga naar de inhoud

Naar de dierentuin of toch naar een speelpark?

Naar de dierentuin

Naar de dierentuin of toch naar een speelpark?

Het is een leuk vooruitzicht als er een dagje naar de dierentuin of het speelpark op de planning staat. De kinderen hebben het er vaak al dagen van tevoren over. En omdat je zelf goed voorbereid wilt zijn maak je vast een lijstje met wat er allemaal meegenomen kan worden in de rugzak kind. Bij een dagje uit horen lekkere versnaperingen, dus je koopt lekkernijen om de kinderen te verwennen. Stiekem hou je er zelf natuurlijk ook wel van!

Met een luiertas rugzak kun je comfortabel de omgeving verkennen

Kinderen zitten vol energie en gelukkig is er genoeg keuze om deze energie kwijt te kunnen. Wie nog heel kleine kinderen heeft kan misschien beter naar de dierentuin voor het geval er een luier verschoond moet worden en je niet met een volle luiertas door het speelpark wilt lopen. De faciliteiten bij de dierentuin zijn hiervoor vaak goed geregeld. De oudere kinderen kunnen lekker hun energie kwijt terwijl jij met de kleinste en de rugtas dames de omgeving kan verkennen. Zo is het voor de kleine ook een mooie beleving!

Aapjes kijken

Voor kinderen zijn apen en andere bijzondere dieren superleuk! Het trekken van gekke gezichten naar de apen is dan ook erg grappig om te doen. De dierentuin is de ideale plek om kinderen kennis te laten maken met de stoere tijgers en allerlei andere wilde katten, reusachtige olifanten en de gekke makaak-aap! Wist je dat de genen van deze apen het meest op die van de mens lijken?

Flora en Fauna

Naast alle bijzondere dieren is er ook mooie flora en fauna te zien. Het is dan ook erg aantrekkelijk voor kinderen om tussen de grote wilde planten verstoppertje te spelen. In sommige dierentuinen zijn zelfs speciale tuinen aangelegd. Deze nodigen je uit om op een bankje wat te drinken en een lekkere versnapering te nemen. Heerlijk van elkaar en de natuur genieten! Het lijkt erop dat je van een dagje uit herboren thuis gaat komen!

blauwe balk
 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.