Ga naar de inhoud

Rectificatie en excuses!!!

  • door
Jan-Steen-kat-bij-meisjes-rechts

Bij deze bied ik mijn excuses aan bij Drusilla. Heb ik een maand eerder gezegd dat Drusilla niet kon klimmen? Jazeker. Daarom nu deze rectificatie!! Drusilla is een geweldige klimmer! Ze grijpt de pergolastaander tussen de voorpootjes en klauwt zich naar boven. Vervolgens klimt ze op het dak en loopt over de nok! Sinterklaas met zijn schimmel kan nog iets van haar leren.

Het lijkt erop dat ze zich vreselijk geërgerd heeft aan mijn gedrag en dat ik dat ook nog breed uit beschreven heb zodat iedereen die wil, hier kennis van heeft kunnen nemen. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. Je kunt zien dat ik in Nijmegen gestudeerd heb, je pikt daar nog eens wat Latijn op.

Het leek er vanochtend op dat ze me toch een lesje wilde leren. Ze bracht bovenstaande nogmaals in praktijk om vervolgens weer via de voordeur naar binnen te komen. De rest van de dag heeft ze in de tuin doorgebracht. Ik hoop dat iedereen begrijpt dat dit Drusilla’s keuze is. Niet meer en niet minder.

Drusilla is sociaal en blijft gezellig bij mij, terwijl die “banjer en stroper” van een Sannah gewoon de hort op gaat en alleen aan zichzelf denkt. Hierbij moet ik wel opmerken dat ik in korte tijd al wel vier cadeautjes van haar heb ontvangen. Ook al heb ik gezegd dat ze gewoon lekker moet gaan en niets mee hoeft te brengen, vindt zij het noodzakelijk dit wel te doen.

Angstvallig kijk ik wanneer ze terug komt, naast de tuindeur, gelukkig geen cadeautje!

Ik denk dat mijn verhaal wel duidelijk is. Ik heb twee geweldige katten. Ieder op haar eigen wijze! Niet meer en niet minder, het is gewoon een kwestie van accepteren van poezen zoals ze zijn, en ze te respecteren, net zoals je dat bij mensen hoort te doen.

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 31 mei 2010.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.