Ga naar de inhoud

Vriendje of vriendinnetje

  • door
Carl-Kahler-De-minnaars-van-mijn-vrouw-privecollectie

Sannah heeft een vriendinnetje of vriendje. Daar zijn we nog niet uit. Sinds kort hebben we nieuwe buren en zij hebben een prachtige jonge poes c.q. kater, dat weten we nog niet.

Sannah en Buurtje zijn, sinds ze elkaar gezien hebben, weg van elkaar. ’s Ochtends staat Sannah te mauwen dat ze even naar Buurtje wil. Ze ontmoeten elkaar op gemeentegrond. Sannah blijft zo en dan in onze eigen tuin. Buurtje rent dan van links naar rechts langs het gaas en vice versa . Sannah zit pontificaal in de tuin, kopje naar links, kopje naar rechts, net zo spannend als een tenniswedstrijd op de tv.
Wanneer ze elkaar tegenkomen in de tuin van de gemeente, geven ze elkaar kopjes en vervolgens gaan ze elkaar zitten bewonderen. Drusilla heeft geprobeerd om mee te doen, maar met veel gegrom van Buurtje wordt ze buitengesloten en druipt af, troost zoekend bij mij en de verwarming.
En Sannah? Zij geniet van al deze aandacht. Na vanochtend gekeken te hebben of Buurtje al buiten speelt, ondanks de regen, keert ze terug naar huis. Buurtje is er niet.

Terwijl ik zit te schrijven, met twee ronkende kattenlijfjes in de mandjes, verschijnt het kopje van Buurtje voor het raam. Komt Sannah buitenspelen? lijkt ze te zeggen. Ze schrikt wanneer ze mij ziet, ze zou toch zweren dat Sannah hier woonde!
Sannah en Drusilla merken niets van dit alles. Op zo’n druilerige dag als vandaag is het heerlijk toeven in je kattenmandje, Buurtje of niet.

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 27 2011.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.