Ga naar de inhoud

Zo katterig!

  • door
Jan-Steen-kat-bij-meisjes-rechts

Maandag was al zo’n dag, je kent dat wel. Niet ziek genoeg om thuis te blijven, maar toch half gebakken oftewel katterig!

Na een heeeele lange dag was het fijn om thuis te komen, een warm glas thee en lekker onder de wol, heeerlijk!

Sannah gaf de volgende dag aan met een woeste nies dat ze niet helemaal verkoudheid proef was. Na nog een paar niesjes, en een vies oogje, verdween mijn katterigheid op de achtergrond, om plaats te maken voor de katterigheid van Sannah. Natuurlijk internet geraadpleegd hoe Sannah haar katterigheid kwijt kan raken om weer poezerig te worden. Enge verhalen over chronisch en niet mee heen klungelen verschenen op het beeldscherm. Dat willen wij niet in huis. De enige die er nog gezond bijloopt is Drusilla, zo meteen begint deze poezerige schoonheid ook katterig te worden.

De dierenarts heeft gelukkig vanmiddag nog een plekje en Sannah en ik rijden daar dan ook naar toe. Blijkt er een spoedgeval tussen te komen waardoor we met een Duitse mevrouw aan de praat komen die met haar kater de arts wil bezoeken vanwege “Schnupfen”. De kater voelde zich ook katterig, maar dit was chronisch.

Nu overdrijf ik niet, Sannah en ik komen al hoestend (Hanny) en niet meer niesend (Sannah) de spreekkamer binnen bij een “proestende” dierenarts die zich eveneens afgelopen week katterig gevoeld had.

De dierenarts geeft Sannah een compliment dat ze er zo mooi uitziet. Wanneer Sannah helemaal uit haar mandje getild wordt, blijkt er meer poes aan haar te zitten dan de dierenarts dacht. Ze onderzoekt Sannah en geeft aan dat er weinig met Sannah aan de hand is. Ze krijgt een prikje en duikt snel weer in haar poezenmandje om naar huis te gaan.

Even later sta ik af te rekenen, de katterigheid is bijna over, maar van de rekening krijg ik subiet een kater!

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 30 oktober 2011.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.