Ga naar de inhoud

Herfst 2012

  • door
Carl-Kahler-De-minnaars-van-mijn-vrouw-privecollectie

Het is zover, we zitten midden in de Herfst. Sannah en Drusilla zijn bij mooie herfstdagen nog even buiten en genieten van de warme zonnestraaltjes.

Nu de tijd vordert, begin ik mij ernstig zorgen te maken. Eigenlijk kom ik een beetje in een dipje! De meeste mensen zullen mijn probleem niet echt begrijpen, maar over een aantal maanden is het weer de jaarlijkse controle bij de dierenarts. Dit jaar gaf hij aan dat Sannah echt te dik is en dat ik daar wat aan moet doen.

Ik heb zo mijn best gedaan, maar.. volgens mij is ze weer dikker geworden!!
Ze krijgt geen vlees meer, geen likjes melk, af en toe een kattensnoepje voor het gebit, echt niet meer!!

Ze is veel buiten geweest, maar blijkbaar heeft beweging niet veel effect. Wanneer ik van buiten naar binnen ga, loopt ze mij snel achterna, neemt even wat knabbeltjes en gaat weer naar buiten. Daarna hijst ze haar corpulente lijfje omhoog via de pergola om vervolgens net buiten de omheining te gaan liggen. Er zit niets anders op dan dat ik mij de komende maanden voorbereid op grote “moppers” van onze dierenarts, het is niet anders. Het is mij werkelijk een raadsel waarom Drusilla zo mooi slank blijft en Sannah van water dik lijkt te worden.

Wanneer iemand een oplossing heeft hoor ik die graag, we hebben immers nog een paar maanden om slank te worden, het is pas Herfst!

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 1 oktober 2012.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.