Ga naar de inhoud

Logeeradres

  • door
Henriette Ronner-Knip. De pianoles. Teylers Museum Haarlem

Kaleb en Drusilla zijn bij Laura in het Poezenpension. Blij dat ik ze een rustige verhuizingstijd kan bieden. Niets blijkt minder waar. Wanneer ik de volgende dag bel om te horen hoe het met beide schavuiten gaat, hoor ik tot mijn afgrijzen Laura zeggen:”Kaleb is niet goed in orde, ik wil even met hem naar de dierenarts. Het lijkt of hij vocht tekort komt. Het kan iets met zijn nie……. zijn of……”. Met afgrijzen luister ik naar het verhaal. Over Drusilla is ook niet zoveel positiefs te melden, begrijp ik uit haar verhaal. Ze wil niet eten. Heeft het idee dat ze in het poezenpension geen brokje door haar keeltje kan krijgen. Laura probeert haar te verleiden met wat yoghurt. Volgens Drusilla begrijpt Laura het niet, ze kan hier… toch niet eten.
Laura geeft aan dat ze zich over Drusilla geen zorgen maakt, ze krijgt wat pasta op haar pootje en gaat vanzelf eten. Maar Kaleb!!!! Ik ben in alle staten, de tranen staan in mijn ogen, wat moet ik nu, ik haal ze geloof ik maar gauw op.
Laura heeft een ander idee en wil met Kaleb naar de dierenarts. Zo gezegd zo gedaan. In spanning wacht ik op het volgende “belletje”.
En ja hoor, Laura belt en zegt dat Kaleb een nacht aan het infuus moet en dat hij een injectie Prednison krijgt. De volgende dag mag Kaleb weer terug naar Laura, ik word op de hoogte gehouden van alle vorderingen.
Het gaat goed!!!! Ik krijg een sms’je dat ze het uitstekend maken en dat Kaleb zelfs aan het spelen!!!! is. Drusilla vindt het heerlijk om naar buiten te gaan!!!!
In stilte vraag ik me af of Laura ze door elkaar haalt, Kaleb speelt bijna nooit, Drusilla is de spelletjes maniak, Kaleb is de stoere die buiten struint.
Maar Laura kent haar pappenheimers. Prima plekje voor katten die even uit logeren moeten.
Het is er schoon en fris. Poezen kunnen in een buitenren naar hartelust spelen. Iedere poes krijgt z’n eigen plekje en aan vele wensen van poes en eigenaar wordt voldaan.
Poezenpension Hillen, petje af, Laura geweldig hoe je mijn lievelingen opvangt.

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 27 april 2008.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.