Ga naar de inhoud

Nijver bijtje

  • door
Henriette Ronner-Knip. De pianoles. Teylers Museum Haarlem

Het is een dag waarop er meer regen valt dan wenselijk is. Dus is het een “mooie”, beter gezegd , geschikte dag om wat klusjes te doen waarvoor je het huis niet hoeft te verlaten.

Iets wat bij vele mensen blijft liggen is het verstelwerk, dus ook in huize Prinzen. Broeken worden allereerst omgeslagen en eindelijk wanneer het wat “sleets” wordt, moet er zonodig nog een zoom ingemaakt worden. Herkenbaar? In de gelederen waarin ik verkeer wel.

Dus vol goede moed de naaimachine op tafel gezet. Vriendin Truus komt aanwandelen met een tas vol verstelwerk, want ook hier geldt, gedeelde smart is halve smart. Zoompje hier, torntje daar, o ja ook nog een gaatje dichten door het te camoufleren. Al met al een geweldig prutswerk, echter tot groot vermaak van Sannah.

Ja , we hebben hulp van haar, voordat we er om vragen heeft zij de kleurtjes van het garen al bij elkaar gezocht! Met een prachtige worp die menig handballer jaloers doet worden, mikt ze het klosje garen naar mij toe. Geweldig!!

Wanneer er iemand behoefte heeft deze geweldige hulp in te huren, is dit geen probleem, wel verwacht ze kost en mogelijk 1 dagje inwoning. Langer kan niet, dan wordt ze thuis gemist en dat kan niet de bedoeling zijn.
Aanmeldingen kunnen gewoon op de site gezet worden. Tussen Kerst en Nieuwjaar is Sannah vrij, dan nemen we geen werk aan. Ja ja, Sannah is een “nijver bijtje” en hierbij heeft ze grote steun aan onze Drusillah!

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 3 november 2012.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.