Ga naar de inhoud

Probleem opgelost!

  • door
Carl-Kahler-De-minnaars-van-mijn-vrouw-privecollectie

Sedert enkele weken heb ik een huishoudelijke hulp, meer dan geweldig!

Het voordeel van deze hulp is haar flexibele inzet. Iedere ochtend na het douchen, op welk tijdstip dan ook, staat ze klaar om de badkamer spic en span te maken. Ze is een toonbeeld van vlijt.

Met een trekker droog ik de wanden en poets de kranen met een doek droog. Zij werpt zich op de vloer en likt met haar roze tongetje de vloer schoon. Haar naam is …. Sannah.
Ik kan het aanbevelen bij gemeenten die zitten te dubben hoe te bezuinigen op de WMO, waar de huishoudelijke hulp onder valt.
Eigenlijk heel simpel: al deze mensen zouden geholpen zijn met een Sannah. Kattenbakken verschonen kan natuurlijk niet, maar ook daar is een oplossing voor.

We huren een bedrijf in dat dit regelt. Kijk, weer een probleem opgelost en daarbij geven we de economie een “boost”! Er kunnen nog meer mensen aan het werk.

Nog even en we lossen alle problemen op met onze poezenbeesten. Eenzaamheid, behoefte aan gezelschap, knuffeltjes geven en ontvangen, voor veel mensen helpt het huisdier het leven te vergemakkelijken. Zo zie je, problemen zijn er om op te lossen.

Lang leve onze poezen en hondenbeesten, een driewerf Hoera! Hoera! Hoera!

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 6 mei 2012.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.