Ga naar de inhoud

Voorproever!

  • door
Charles Petit.1896. interieur

Drusilla heeft een bijbaantje!! Ja, echt!!

Ze is voorproever geworden en dat is geen sinecure! Dat moet ontzettend nauwkeurig gedaan worden. Want laten we wel zijn: voorproevers zijn hard nodig! Er is zoveel keus op de markt, dan moet je het goede van het slechte weten te onderscheiden.

Zodra ik de schoteltjes kattenmelk neerzet, loopt Drusilla allereerst naar Sannah’s bordje. Het is namelijk zo dat het rechterschoteltje voor Sannah is en het linker voor Drusilla! Ja, onderscheid moet er zijn. Drusilla neemt een paar slokjes van het rechterschoteltje, heft haar kopje op en geeft het sein: prima, drink maar lekker op! Ze loopt vervolgens stoïcijns naar haar eigen schoteltje en buigt zich over de melk en slobbert deze lekker naar binnen.

Sannah kijkt verdwaast naar het ritueel en gaat uiteindelijk over tot actie, ze drinkt haar eigen schoteltje bijna leeg. Gaat vervolgens het verlaten, bijna lege schoteltje van Drusilla te lijf om weer terug te keren naar haar eigen schotel voor de finishing touch en maakt de melk op.

Hè hè, dat was lekker, voorproeven door Drusilla en naproeven door Sannah. Ik hoop dat we gauw allerlei aanbiedingen krijgen, want mijn verwende “stinkers” kunnen eigenlijk best zelf de kost verdienen.

Voor iedereen die belangstelling heeft om een voorproever van kattenmelk een job te geven, kan zich melden per e-mail bij de “Prinzen’s” , het e-mail adres is bekend bij de redactie van deze site. Ook kunnen wij een ieder helpen aan een naproever, al weet ik niet wat daar het nut van is.
Over de vergoedingen willen we wel van gedachten wisselen, ik denk zelfs dat het gedaan wordt tegen een eigen voorraad kattenmelk.

Meldt u allen aan, we doen het graag.

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 4 2011.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.