Ga naar de inhoud

Winter wonderland!

  • door
kat-kerstboom

Het is een witte kerst geworden en wat voor een.
Iedereen praat met iedereen, geen gêne, gewoon lekker even een babbeltje.
Mijn twee nieuwsgierige Aagjes vliegen van de ene vensterbank naar de andere wanneer er weer kinderen op sleeën voorbij komen. Een paar baldadige jongeren kunnen zich niet beheersen en mikken een paar sneeuwballen tegen de ruiten van voorbij komende auto’s. Niemand zit er mee, er wordt langzaam gereden en het druk, druk, druk in deze verstilde wereld is even voorbij.

Mensen nemen de tijd: voor elkaar en om ergens te komen. Beetje laat op het werk, geeft niet hoor, je bent heel aangekomen, dat is veel belangrijker!

Op oudejaarsdag zijn we met buren de straat aan het “kuisen”, er is wel een grote sneeuwschuiver in onze buurt gesignaleerd, maar dat maakt de paden niet minder glad. Met Sannah voor het raam en Drusilla liggend in de vensterbank proberen we met z’n allen een paadje te creëren zodat iedereen, iedereen een goed Nieuwjaar kan wensen om 12 uur.

Eindelijk is het dan zover: 12 uur!

Voor iedereen een gezond en gelukkig 2011!

Wanneer het na middernacht eindelijk rustig wordt, begeven Sannah en Drusilla zich naar hun slaapplaatsjes, poehhhh, dat was een spannende dag, nu eindelijk rust en stilte. Uitgeteld vleien ze hun lijfjes neer. Gelukkig duurt het weer een jaar voordat de herrie opnieuw begint!

Hanny Prinzen

Geplaatst op: 2 januari 2011.

Blanwe balk

 
Naar De Arend Naar DEKBED Discounter
Naar Koopjedeal Naar WoonQ
Naar De kattenspeelgoed specialist Naar vergelijking Kattenverzekering

         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.